Tottenham 4. Manchester United 7

I denne runden av Premier League slo Tottenham Newcastle 5-1 hjemme, Son Heung-min passerte et skudd, Ben Davis, Doherty, Emerson og Bergwijn scoret. Tottenham har 5 seire på de siste 6 rundene.

Etter denne spillomgangen steg Tottenham midlertidig til fjerde plassering, Arsenal falt til femte, West Ham sjette og Manchester United til sjuende. billige fotballdrakter

Conte tok over laget i november i fjor. Etter at han tiltrådte, vant Tottenham 12 seire, 3 uavgjorte og 5 tap, og samlet 39 poeng. Etter at Conte tiltrådte, er Tottenham laget med tredje flest poeng i Premier League, etter Manchester City og Liverpool, som har et snitt på 50 poeng.

Conte sa etter kampen at Tottenham spilte veldig bra, og han likte kampen veldig godt. Når det gjelder utsiktene til å konkurrere om de fire beste, sa Conte at Premier League er veldig vanskelig, men det er ikke lett for noe lag å slå Tottenham. Han vil at Spurs skal forbli nummer fire på slutten av sesongen, men laget må opprettholde intensitet og effektivitet. Så lenge du gir alt, kan du se hva laget kan oppnå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.