Pogbas personlige trener: Han forlater Manchester United i sommer, mest sannsynlig til Juventus og Paris

Pogbas personlige trener har bekreftet at midtbanespilleren vil forlate Manchester United når kontrakten hans går ut til sommeren.

Den 28 år gamle franskmannen har blitt koblet til et trekk bort fra Manchester United, med slike som Juventus og Paris Saint-Germain som ser etter et gratis trekk for Pogba denne sommeren. Manchester United drakt

Når han snakket om Pogbas fremtid, avslørte Pogbas personlige trener Tracy McGrady: «Pogba vil ikke lenger være en Manchester United-spiller i slutten av juni. Jeg tror det er riktig for ham å se andre steder, kanskje Manchester United ønsker å finne opp ballen på nytt også. Team, det mest fornuftige å gjøre er å bryte opp.»

«Både Pogba og Manchester United kommer til å ha en forandring, for å prøve nye utfordringer, nye følelser, nye miljøer, for å prøve forskjellige ting, og kanskje vil de begge være glade.»

«Nå tror jeg han nyter det, de har et godt lag, spesielt etter at Ronaldo bestemte seg for å komme tilbake. Problemet er at resultatene ikke kom.»

«En toppspiller kaster ikke bort tid på små begivenheter, han ønsker å kjempe for mer ambisiøse trofeer.»

«Paul kan gå tilbake til Juve, han har et godt forhold til Juve, men han kan også gå til Paris. Jeg tror PSG trenger en midtbanespiller som ham som kan gå til Frankrike. Jeg tror ikke han vil gå til Real Madrid, Fordi Real Madrid er uten Zidane, vil han bare gå hvis Zidane er der. For øyeblikket er Juve eller PSG de mest sannsynlige alternativene, men du vet aldri hva som vil skje, vi vil vente og se.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.